Pánské parfémy, které oslní

Pánské parfémy, které oslní

Probuďte své smysly a zvyšte svoji atraktivitu příjemnou vůní, která s vámi bude v naprosté harmonii. Dovolte takovému parfému, aby očaroval, přitahoval a sváděl vaše drahé polovičky. 

Vybírejte ideální parfém přesně tak, aby lahodil vašim čichovým buňkám a okouzlil ženu, po které toužíte…

Pansky_parfem2

TOP 3 nejoblíbenější pánské parfémy z našeho e-shopu 

 

MUSC VELVET 

Olejový parfém, v podobě roll-onu pro snadnou aplikaci, okouzlí snad každou ženu, která se mihne kolem muže tímto parfémem navoňaného. Jde o velice zajímavou vůni dálek, dobrodružství a divokosti. 

V hlavě parfému vás okouzlí šťavnatý grapefruit vyladěný s tóny moře a v srdci se rozvine vavřín a guajakové dřevo. V základu si pak můžete užívat harmonii pačuli a ambry. 

Co je guajakové dřevo?

Guajak léčivý je stálezelený strom, který dorůstá do výšky až 13 metrů a jehož dřevo je velmi tvrdé. Do parfémů se používá esenciální olej z tohoto stromu. Guajak se vyskytuje hlavně na severním pobřeží Jižní Ameriky a v Karibiku. Překlad místního názvu „guaiac“ znamená strom života nebo také svaté či železné dřevo

Vůně guajakového dřeva se řadí mezi teplé, kořeněné a povzbuzující tóny parfémů.

Pánové, užijte si smyslnou cestu životem s touto jedinečnou vůní MUSC VELVET.

65_musc-velvet-roll-on-el-nabil-7bfc47b2-780d-463e-8fb9-353c09f69dbd-700x 

MUSC ABU DHABI

Pánové, zdůrazněte svoji mužnost a podtrhněte svůj charakter právě díky tomuto parfému. Dřevitá spodní nota v harmonii s nasládlou vanilkou je naprosto unikátní a vhodná pro muže v každém věku.  

Abú Dhabí doslovně znamená „Otec antilopy“ a je hlavním a druhým nejlidnatějším městem Spojených arabských emirátů. Svými orientálními tóny vůní připomíná nejen exotické dálky, ale také osloví muže, kteří si rádi užívají parfémy dubajské kvality. 

V hlavě parfému si můžete užívat svěží citron, bergamot a kořeněný rozmarýn s estragonem. Srdce pak omamně zaplní růže se svěží mátou, lehce okořeněné jalovcem a samotný základ parfému naplní nasládlá vanilka a tropické pačuli v souladu se santalovým dřevem. 

Co je estragon? 

Estragon nebo také pelyněk estragon je malá aromatická rostlina se žlutými květy, hojně se vyskytující v Evropě a Americe. Používá se i jako koření do jídel a v parfémech tvoří jedinečný prvek plný aroma a svěžesti

Estragon se v parfémech výborně doplňuje právě s vanilkou nebo levandulí.

Jste nároční na kvalitu a spokojíte se jen s tím nejlepším? Pak je parfém MUSC ABU DHABI přesně pro vás. 

80_musc-abu-dhabi-roll-on-el-nabil-90be5c1c-e085-4696-91f9-a748be207229-700x

MUSC ADEM

Objevte vůni plnou radosti a chuti do života. Nechte se naladit na vlnu optimismu a užívejte si dobrou náladu na každém kroku v doprovodu vůní MUSC ADEM. 

V hlavě parfému si naplno užijete svěží vůně bergamotu, petit-grain a neroli. Srdce parfému doplní pomerančový květ a základ zdůrazní bílé pižmo. 

Co je neroli?

Neroli je vůně plná svěžesti, exotiky a dodává parfému značnou smyslnost. Získává se z květů hořkého pomerančovníku z Maroka. Tento květ je považován za symbol míru, štěstí a sebelásky. Parfém s přídavkem této vůně působí hřejivě a lehce nasládle

Podpořte pánové svoji chuť do života, plnou štěstí a nespoutanosti. S parfémem MUSC ADEM to půjde hravě. Pokud patříte mezi milovníky křišťálově svěžích a citrusových vůní, tento parfém je jasná volba.

95_musc-adem-roll-on-el-nabil-10c0fc33-614a-4d13-a267-4921d3ca9b51-700x 

A pokud si nejste z popisku jistí, zda by daný parfém byl na vaší kůži přesně to pravé, máte možnost objednat si VZORKY výše uvedených parfémů. Stačí kliknout zde a vybrat si, co vás láká vyzkoušet.

 

Tip pro dámy…pokud chcete obdarovat své drahé, ale na výběr si samy netroufáte, věnujte jim DÁRKOVÝ POUKAZ, stačí kliknout zde a dárek vám přistane obratem ve vaší e-mailové schránce. Snadno a rychle s Ideal parfém.