Na cesty ve velkém voňavém stylu

Letní prázdniny vyzývají k novým zážitkům, setkání a objevování nejen přírody, ale i měst či kulturních památek. 

Každou takovou jízdu autem můžete povýšit na zážitek a spojit si jej s jedinečnou vůní parfému do auta. Kdykoli pak k parfému přivoníte, probudí se ve vás vzpomínky právě na tyto zážitky. Ať už jde o romantický víkend ve dvou pod stanem nebo třeba rodinnou dovolenou u moře, vůně vzpomínky umocní.

Vune_do_auta_2

Intenzivní vůně kdykoliv budete chtít

I parfémový sprej do auta má své tradiční 3 části. Je to hlava, srdce a základ. Podrobný popis pyramidy vůní najdete v předchozím článku na našem blogu, přímo zde.

Mezi oblíbené spreje do auta patří vůně DUBAI CREEK. Jde o sprej s obsahem 85 ml a decentní nastříkání do vzduchu interiéru vozu a také na jeho textilie zajistí provonění na dlouhé dny. Tato vůně se právem řadí mezi svěží, květinové a ovocné typy. 

V hlavě tohoto parfémového spreje najdete šťavnatou malinu, nasládlou meruňku a svěží mořské tóny. V srdci pak objevujete vůně rozkvetlé růže, orchideje a orientální pryskyřice. V základu vás okouzlí santalové dřevo, pačuli, benzoin a nasládlá vanilka. 

Dubai creek

Stálá vůně při každé jízdě

Pokud toužíte po průběžně intenzivní vůni, sáhněte po parfému do auta El Nabil 6 ml, který postupně uvolňuje vůni přes dřevěné víčko lahvičky. 

Z této sekce vám představíme originální vůni MUSC HALIMA. Parfém vám poskytne bohatou orientální vůní s jemně nasládlými tóny vanilky a čokoládyVydejte se prozkoumat tajemná zákoutí (nejen) Orientu v doprovodu této oblíbené vůně. Hlava parfému nabídne oblíbenou harmonii vanilky a čokolády, srdce parfému provoní bílé květy a základ se vyznačuje vůní pižma a lehce kořeněné tonky. 

Pokud máte rádi exotiku a chcete si ji vychutnat na každé vaší cestě, sáhněte po vůni MUSC MANGO. Parfém je ideální pro všechny, kteří si chtějí užít prázdninovou atmosféru plnou šťavnatého ovoce dozrávajícího na parném slunci. Jemné pudrové aroma pižma, které provází celý parfém, dodává šťavnatému mangu naprosto báječnou harmonii. Proto patří tato vůně mezi nejoblíbenějšími u našich zákazníků. 

Musc mango

Parfém ideální na léto 

Každý z nás má v oblibě jiné vůně, ale pro letní parfémy jsou ideální vlastnosti vůní parfémů, jako je citrusová, květinová či svěžíPomeranč, grep či další citrusy jsou příjemným osvěžením pro parné dny – nejen že nás osvěží, ale také podvědomě doplní energii. Populární během letních měsíců jsou také květinové vůně – zejména růže, orchideje či jasmín, které v nás evokují rozkvetlou zahradu plnou barevných a voňavých květů. Mořské vůně s prvky soli či čerstvého vánku nás pak během letního období příjemně osvěží. 

Tip na letní osvěžení

Vznešená letní vůně, která nabízí kombinaci svěžího ovoce s příjemnými květinovými tóny je například MUSC TESNIME INTENSE. S lehkou parfémovou vodou o objemu 15 ml se můžete osvěžit kdykoliv na cestách nebo třeba před schůzkou, protože jde o šikovnou lahvičku přesně do kabelky

Okouzlí vás příjemná harmonie ovocných vůní citronu a třešně doplněná o růži, mandle, vanilku a bílé pižmo.

Ať už sáhnete po koktejlu plném šťavnatého ovoce, kytici květin, která provoní každý váš krok…jedno je jisté. Tato vůně musí být s vámi v harmonii. Proto pokud si nejste jistí, že z popisku vám bude parfém vyhovovat, objednejte si vzorky vůní, které vás osloví. 

Na našem e-shopu nabízíme vzorky jak pro ženy, tak i pro muže. 

Parfém potěší také jako dárek, proto pokud hledáte ideální dárek pro své blízké, využijte možnost pořídit dárkový poukaz ve vámi zvolené hodnotě, pěkně z pohodlí vašeho domova.

Užívejte krásné letní dny v doprovodu oblíbené vůně z IDEAL PARFÉM