Květinová zahrada v lahvičce parfému EL NABIL

Květinové a svěží vůně neodmyslitelně patří k létu stejně jako slunce. Každý parfém umí vyprávět příběhy. 

Kvetinova_zahrada_2 

Pojďte se zasnít…

Představte si procházku krásně rozkvetlou zahradou v doprovodu svitu slunce a jemného vánku, romantickou večeři ve dvou s kyticí barevných květin ve váze nebo narozeninovou oslavu, kde dostáváte od svých blízkých kytice nádherně rozkvetlých voňavých květin. Takovou atmosféru si můžete užívat i ve svém každodenním životě, právě díky použití květinového parfému. 

Zážitky doprovázené parfémy

Oblíbené květinové vůně, které jsou inspirované nejvonnějšími dary přírody mají schopnost vyvolávat v nás vzpomínky a emoce, které jsme v doprovodu těchto parfémů zažili. Však si přivoňte ke svému oblíbenému parfému, zavřete oči a nechte v mysli vyvstat vzpomínky a zážitky, které vás s ním pojí.

Správná aplikace parfému je klíčová

Aplikace vašeho oblíbeného parfému může být jako malý rituál, který podtrhne vaši osobnost a bude vás provázet na každém kroku po dlouhé hodiny. 

Pojďme si uvést 6 tipů, jak podpořit dlouhotrvající vůni na naší kůži.

✅ Zvolte správná místa pro aplikaci – to znamená nanést parfém na pulzní body na těle, kde je pokožka teplejší a vůně se lépe uvolňuje. Jde zejména o zápěstí, místo za ušima, na krku a v loketní jamce. Pro vlastní intenzivnější pocit z vůně si jej naneste také na dekolt či do vlasů, čímž jej budete mít neustále pod nosem při sebemenším pohybu.

✅ Není nutné přehánět množství – zde platí, že někdy je méně více. Stačí jeden až dva střiky na zmíněná místa. Jemnější vůní svědčí střídmé použití, aby se lépe rozvinula. Větší množství parfému může být natolik intenzivní, až se stane nepříjemným.

✅ Hydratujte pokožku – pokud se před aplikací parfému natřete tělovým mlékem bez parfemace nebo tělovým olejem, podpoříte tak dlouhotrvající udržení parfému na vaší pokožce. 

✅ Neprovádějte tření bodů – po nanesení parfému jej nechte volně uschnout, netřete místa po aplikaci (jak je mnohdy chybně prováděno), může tím dojít k poškození molekul parfému a tím k výraznému zkrácení jeho působení vůně.

✅ Vzdálenost při aplikaci – je neméně důležitou součásti nanášení parfému na tělo. Ideální je vzdálenost parfému od pokožky cca 10–15 cm. Parfém se rovnoměrně rozplyne na kůži a bude tak jemnější a přirozenější.

✅ Vyhodnoťte příležitostPřizpůsobte intenzitu a množství při použití dle dané situace. Jistě jinou intenzitu zvolíte pro večeři s přáteli a zcela jinak budete volit pro práci v kanceláři, kterou sdílíte s dalšími kolegyněmi. Nebo rovnou sáhnete u každé příležitosti po jiném typu parfému (např. květinový, kořeněný, svěží, dřevitý).

Jaké jsou nejoblíbenější květinové parfémy v naší nabídce?

Pro každý nos bude něco jiného TOP, nicméně my můžeme vycházet ze statistik a objednávek. Pro otestování na vlastní kůži si můžete objednat vzorky parfémů. Ověříte si, zda je pro vás daný parfém tou nejlepší volbou. Vzorky parfémů jsou na e-shopu k dispozici jak pro ženy, tak i pro muže

TOP 1: ROYAL GOLD

ROYAL GOLD, což znamená v překladu královské zlato, je opravdovým zlatem v našem sortimentu. Jde o smyslnou unisex vůni, která tak potěší jak muže, tak i ženy. Báječně v ní  vynikne harmonie květin, nasládlé vanilky a pižma. 

Hlavě parfému vévodí král květin, a to známý jasmín. V srdci pak převládá růže a vanilka a v samotném základu můžete objevovat pižmo, vanilku a ambru.

251_royal-gold-roll-on-el-nabil-700x

TOP 2: BABY MUSC

Dalším, ryze ženským parfémem, je BABY MUSC. Vhodný jak pro mladé slečny, tak i pro zralé ženy. Lehká, květinová vůně osloví ženy v každém věku. Proto také patří mezi nejoblíbenější svého druhu. 

V hlavě parfému najdete pomerančové květy, v srdci jasmín, bílé květy a iris a v základu vás okouzlí bílé pižmo a cedrové dřevo. Báječně vyvážená kombinace, která je ideální právě pro letní měsíce. 

92_baby-musc-roll-on-el-nabil-700x_1

TOP 3: MUSC LINA

Pokud patříte mezi milovnice květin, ale zároveň neodoláte lahodné čokoládě, pak je pro vás ideální MUSC LINA. S tímto parfémem budete středem pozornosti v každé společnosti, do které zavítáte. Skvělou rovnováhu mezi květinovou a čokoládovou vůní nabízí právě tento parfém pro ženy. 

Jeho hlavu ovládá vůně růže a bergamotu, srdce dává prostor pro jasmín a iris a základ obývá cedr, vanilka, čokoláda a tonka.

529_musc-lina-parfemovy-olej-el-nabil-roll-on---5-ml

Interiér provoněný květinami 

Náruč voňavých květů si můžete dopřát také v podobě difuzéru, tedy parfému do interiéru. Vaši domácnost nebo kancelář tak zahalíte do závoje voňavých tónů dubajské kvality

Parfém do interiéru ORCHIDEE ROYALE vám krásně provoní prostory po dlouhé dny. Vévodí mu vůně jako jsou tropické orchideje, bergamot a damašská růže, jeho objem je 150 ml. Navíc má kromě provonění daného prostoru také další přínos a tím je luxusní provedení. Parfém se tak stane designovým prvkem vaší domácnosti či kanceláře.

Další z velice oblíbených je ARABESQUE, ve kterém můžete objevovat květinové tóny lilií, růže a kořene kosatce v naprostém souladu s jantarem a pačuli.

Květiny co nevadnou

Ať už vyberete parfém či interiérový difuzér, tyto květiny vám jistě neuvadnou a budou vám dělat radost po dlouhé týdny.